BMW Z4

De trotse eigenaar had deze jonge occasie BMW Z4 net aangeschaft en vond het heel belangrijk om deze door ons te laten verwennen.

Helaas gebeurd het vaak dat de lakstaat van de wagen door veel carwash gebruik, niet goed afplakken van de carrosserie tijdens een herstelling en goedkoop polijstwerk beschadigt kan geraken.
De klant was niet op de hoogte van de lakschades die zijn wagen had, maar na het zien van de foto’s kregen we toestemming om iets verder te gaan.

Alle spuitnevel en hologrammen werden verwijderd.
Omdat de klant de diepe lakschades door de carwash nog niet had gezien en er geen last van had (en ik zijn budget wou respecteren), hebben we gezorgd om zo’n hoog mogelijke correctie te behalen in één trage polijstsessie.
De volledige wagen in twee stappen polijsten zou namelijk het budget verdubbelen, prijs/kwaliteit was dit dus perfect voor onze klant.
Ondanks dat de carwash enorm diepe lakschades had gemaakt, behaalden we in één polijststap toch 60-70% correctie waar de klant meer dan tevreden mee was.

Qua bescherming werden lak, velgen, remklauwen en uitlaatsierstukken behandeld met diverse Gyeon coatings en ook de logo’s op het kofferdeksel werden professioneel verwijderd.

We wensen onze klant veel glanzende en veilige kilometers toe!