Éénstaps polijstsessie

Wenst u vooral glans, onderhoudsgemak, wilt u meer lakdefecten verwijdert zien dan bij onze Basisbehandelingen, maar is een ‘concours’-staat geen behoefte?
Dan kunnen we uw lak in één stap intensiever polijsten, maar doen we dit niet met een ‘finishing polish’ zoals in onze Basisbehandelingen. 
We gaan op zoek naar een combinatie waar we zoveel mogelijk lakdefecten verwijderen, en toch ook direct de maximum glans behalen.
Bij een Basisbehandeling zullen (maximum) 50% van de lakdefecten verdwijnen, bij deze behandeling is dit tussen de 50% en 75% naargelang de lakstaat en lakkwaliteit. 
Achteraf kunt u kiezen welke bescherming u wenst en of u enige opties wilt. 
 

Let op!

Deze behandeling is volledig op maat van de wagen en de eisen van de klant, prijs is dus op aanvraag na een inspectie. Na een inspectie weten we of uw wagen in aanmerking komt voor deze behandeling. 

 

Deze Audi 100 van 1973:
Door de heel doffe lak en zware lakdefecten was een Basisbehandeling niet genoeg om een mooi resultaat te bekomen.
Het bijkomend probleem was dat de lakdikte zo miniem was dat een Twee-stap polijstsessie te riskant was.
Deze wagen kwam perfect in aanmerking voor een éénstaps polijstsessie, waarbij we een resultaat behaalden van 70% en een maximum glans behaalde. 
De klant wou de patina behouden, maar het chroomwerk en het interieur hadden zeker ook wat aandacht nodig.
In overleg met de klant was de beste keuze een Swissvax waxlaag ter bescherming van het lakwerk, dit zorgde voor een extreem mooi eindresultaat van deze prachtige Audi oldtimer.
Opties: 
– Chroom polijsten
– Dieptereiniging zetels